top of page

Van boom tot boek tot kerstversiering


Liefde voor de natuur is wat mij betreft ook zo veel mogelijk hergebruiken.

Een oud kinderboek dat werd afgeschreven door de bibliotheek werd omgetoverd tot kerstballen.


Deze en nog meer kerstversiering en -cadeaus zijn te koop in mijn webshop: https://www.facebook.com/deheemst

Mijn "empaatkwaliteiten" zet ik in bij coachsessies "voelsprieter voor spoorsupport". Voor mijn eigen balans is de natuur heel belangrijk. Ik geniet van het prachtige Drenthe, de hunebedden, de heidevelden en de Drentsche Aa en het werken in mijn oogsttuin. Geïnspireerd door de natuur en groen leven maak ik Webbedingen. Ik zal over webbedingen posten in mijn blog (zie hoofdmenu onder "meer van Jitske) en ze delen op mijn facebookpagina zodat je ze kunt volgen.

Deze berichten weerespiegelen mijn vreugde voor het leven, de natuur en creativiteit en larderen op facebook de coachberichten.

Groene groet, JitskeYorumlar


Yorumlara kapatıldı.
bottom of page