voelsprieter

8 (2).jpg

Jitske van der Spoel

Natuurlijk volgde ik opleidingen, trainingen en cursussen* om een deskundig coach te kunnen worden. Ook heb ik in de loop der jaren enorm veel zelfstudie gedaan.

Toch is heldervoelendheid van veel grotere invloed op de kwaliteit en effectiviteit van de sessies die ik geef. Hier heb ik niets voor hoeven doen, behalve dan er goed mee leren omgaan en als kracht en kwaliteit te gebruiken.


Deelnemers aan mijn sessies zijn verwonderd over hoe het werkt. 

De heldervoelendheid hoort bij mij als empaat en ik zet dit al meer dan 10 jaar in bij de sessies die ik geef. Een empaat zijn gaat verder dan (in mijn geval) heldervoelend zijn. Een empaat leeft vanuit het hart.

 

Ik verdiep me intensief in de thema's die spelen in het leven van de deelnemers. Met allen werk ik op een unieke manier, want iedere mens is immers uniek. Ik kies bewust voor het geven van een beperkt aantal sessies per week. Zo kan ik iedere deelnemer de kwaliteit en aandacht geven die vantui mijn visie noodzakelijk is. Het leven is zo kostbaar en jouw leven is me dierbaar.

Bij heldervoelendheid denk je misschien ook aan spiritualiteit. Ik geef echter geen "spirituele sessies". Het kan wel een onderwerp zijn in de sessies, maar alleen als dit voor de deelnemer van belang is. Soms gebruik ik het chakramodel om iets uit te leggen en ook het verschil tussen ego, ziel en hart bijvoorbeeld. 

 

Wat is een empaat? meer lezen

De meeste empaten zijn creatief en hebben er veel baat bij om in de natuur te vertoeven. Dat geldt zeer zeker voor mij. Zo onstond "Webbedingen; hebbedingen van Het Groene Web, een toefje natuur met een snufje magie"

Ik woon in Assen en kies bewust voor een eenvoudige leefstijl dicht bij de natuur.

En als je je misschien afvraagt welke stroming ik aanhang, of ik put uit het sjamisme, uit de oosterse cultuur of de keltische. Tradities en wijsheid uit veel verschillende landen en culturen inspireren mij en hebben mij gevormd, ook de nuchtere praktische nederlandse. Mijn eigen unieke mengelmoes maakte ik ervan en ik verwelkom graag mensen van alle verschillende stromingen in mijn praktijk.  

*

Soulcoaching, psychologie, ISSP (Inernational School for Spiritual Psychologie), EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), ACT (acceptance and commitment therapy), traumahealing, The Work, De helende reis en lichaamsgericht werk.