voelsprieter

Jitske van der Spoel

Natuurlijk volgde ik opleidingen, trainingen en cursussen* om een deskundig coach te kunnen worden. Ook heb ik in de loop der jaren enorm veel zelfstudie gedaan.

Toch is heldervoelendheid van veel grotere invloed op de kwaliteit en effectiviteit van de sessies die ik geef. Hier heb ik niets voor hoeven doen, behalve dan er goed mee leren omgaan en als kracht en kwaliteit te gebruiken. 

 

Deelnemers aan mijn sessies zijn verwonderd over hoe het werkt. 

De heldervoelendheid hoort bij mij als empaat en ik zet dit al meer dan 10 jaar in bij de sessies die ik geef. Een empaat zijn gaat verder dan (in mijn geval) heldervoelend zijn. Een empaat leeft vanuit het hart.

 

Bij heldervoelendheid denk je misschien ook aan spiritualiteit. Ik geef echter geen "spirituele sessies". Het kan wel een onderwerp zijn in de sessies, maar alleen als dit voor de deelnemer van belang is. Soms gebruik ik het chakramodel om iets uit te leggen en ook het verschil tussen ego, ziel en hart bijvoorbeeld. 

 

Wat is een empaat? meer lezen

De meeste empaten zijn creatief en hebben er veel baat bij om in de natuur te vertoeven. Dat geldt zeer zeker voor mij. Zo onstond "Webbedingen; hebbedingen van Het Groene Web, een toefje natuur met een snufje magie"

*

Soulcoaching, psychologie, ISSP (Inernational School for Spiritual Psychologie), EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), ACT (acceptance and commitment therapy), traumahealing, The Work, De helende reis en lichaamsgericht werk. 

bezoek

pratijk de Heemst

Brunelstraat 67 Assen

bel

mail

volg

06-14747155

  • Facebook

© 2020 by Jitske van der Spoel