top of page

info

intuïtief coach.jpg

helende gesprekken

 

Aan deze individuele coachsessies kun je online deelnemen. Je kunt ook de woonwagen in Balloërveld bezoeken met uitzicht op de natuur van beekdalgebied Drentsche Aa of een wandelsessie over de heide van  het Balloërveld doen. Deelnemers ervaren dat de natuur op deze magische plek een handje meehelpt. 

Mijn praktijk "De Heemst" is vernoemd naar het kruid heemst met de Latijnse naam "Althaea officinalis". "Althaea" betekent "iets helends". Het kruid straalt zachtheid uit met haar roze bloemen en beharing. Die uitstraling geef ik graag aan mijn praktijk mee.

 

De sessies bestaan uit gesprekken waarbij ik me afstem op jou, op wat je vertelt en op wat er nodig is in verband met jouw vraag of probleem. Ik voel verder dan de woorden die je me vertelt. Het grote voordeel is dat wat je bewust of onbewust (voor jezelf) verborgen houdt aan het licht kan komen. Vaak komen deelnemers, na jarenlange coaching of therapie elders, bij deze sessies eindelijk tot de kern.

 

Wat ik waarneem door die afstemming "leg ik altijd in het midden". Jij bepaalt of het juist en waar is voor jou en of je het op dat moment wilt en kunt toelaten. Door mijn waarnemingen "in het midden te leggen", blijft het altijd veilig voor je. Jij kunt gemakkelijk je grenzen bepalen en waarborgen. Bovendien weet ik dat forceren geen zin heeft. Dan ontstaan alleen maar meer verkramping en blokkades. Soms moet de tijd er rijp voor zijn om iets onder ogen te kunnen zien, soms moet het anders verwoord worden, soms is er eerst iets anders nodig. 


Natuurlijk volgde ik opleidingen, trainingen en cursussen* om een deskundig coach te kunnen worden. Ook heb ik in de loop der jaren enorm veel zelfstudie gedaan.

Toch wordt mij vaak gezegd dat mijn intuïtie en helderheid van veel grotere invloed op de kwaliteit en effectiviteit van de sessies die ik geef.  Bovendien heb ik behoorlijk wat levenservaring en levenslessen opgedaan. Op veel vlakken ben ik ervaringsdeskundige en wounded healer.

In mijn werk word ik geïnspireerd door natuurlijke wijsheid.

*

Soulcoaching, psychologie, ISSP (Inernational School for Spiritual Psychologie), EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), ACT (acceptance and commitment therapy), traumahealing, The Work, De helende reis en lichaamsgericht werk. 

8 (2).jpg

facebook

 

Like mijn pagina zodat je me kunt volgen.

prijs

 

Een sessie kost 60 euro per uur. De duur van een sessie bepalen we in overleg. 

real-marshmallow-3988346_1920_edited.jpg

praktijknaam

 

Mijn praktijk is vernoemd naar het kruid "Heemst".

Zij staat letterlijk voor "iets helends".

 

sessies

Er maar één ziekte waarvoor slechts een medicijn bestaat.
De ziekte is dat je verwijderd bent geraakt van je lichaam,
hart, gevoel, intuïtie, ziel en het grotere geheel.
Het medicijn bestaat uit het herstellen van de verbinding met wie je werkelijk bent.

bottom of page