top of page
intuïtief coach.jpg

helende gesprekken

 

Aan deze individuele coachsessies kun je online deelnemen. Je kunt ook de woonwagen in Balloërveld bezoeken met uitzicht op de natuur van beekdalgebied Drentsche Aa of een wandelsessie over de heide van  het Balloërveld doen. Deelnemers ervaren dat de natuur op deze magische plek een handje meehelpt. 

Mijn praktijk "De Heemst" is vernoemd naar het kruid heemst met de Latijnse naam "Althaea officinalis". "Althaea" betekent "iets helends". Het kruid straalt zachtheid uit met haar roze bloemen en beharing. Die uitstraling geef ik graag aan mijn praktijk mee.

 

De sessies bestaan uit gesprekken waarbij ik me afstem op jou, op wat je vertelt en op wat er nodig is in verband met jouw vraag of probleem. Ik voel verder dan de woorden die je me vertelt. Het grote voordeel is dat wat je bewust of onbewust (voor jezelf) verborgen houdt aan het licht kan komen. Vaak komen deelnemers, na jarenlange coaching of therapie elders, bij deze sessies eindelijk tot de kern.

 

Wat ik waarneem door die afstemming "leg ik altijd in het midden". Jij bepaalt of het juist en waar is voor jou en of je het op dat moment wilt en kunt toelaten. Door mijn waarnemingen "in het midden te leggen", blijft het altijd veilig voor je. Jij kunt gemakkelijk je grenzen bepalen en waarborgen. Bovendien weet ik dat forceren geen zin heeft. Dan ontstaan alleen maar meer verkramping en blokkades. Soms moet de tijd er rijp voor zijn om iets onder ogen te kunnen zien, soms moet het anders verwoord worden, soms is er eerst iets anders nodig. 


Natuurlijk volgde ik opleidingen, trainingen en cursussen* om een deskundig coach te kunnen worden. Ook heb ik in de loop der jaren enorm veel zelfstudie gedaan.

Toch wordt mij vaak gezegd dat mijn intuïtie en helderheid van veel grotere invloed op de kwaliteit en effectiviteit van de sessies die ik geef.  Bovendien heb ik behoorlijk wat levenservaring en levenslessen opgedaan. Op veel vlakken ben ik ervaringsdeskundige en wounded healer.

In mijn werk word ik geïnspireerd door natuurlijke wijsheid.

*

Soulcoaching bij Denise Linn, psychologie, opleiding van 7 jaar ISSP (Inernational School for Spiritual Psychologie), training EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), opleiding voor professionals ACT (acceptance and commitment therapy) bij Gijs Jansen, traumahealing, The Work, De helende reis van Brandon Bays, opleiding klankmassage bij Eirk Karsemeijer, EFT  tapping (Emotional Fredom  Technniques, workshops het nieuwe opstellingen bij Hylke Bonnema, training sjamanisme bij Centrum Lumos, sjamanistische trainingen bij Roel Crabbe, opleiding dierencommunicatie bij Cecilia van der Drift, ingewijd in "Rite van de Baarmoeder", vele trainingen op het gebied van aromatherapie, bloesemremedies en kruidenmiddelen en de kruidenvrouwopleiding bij het Kruidenhuisje heb ik bijna afgerond.

woonwagen Balloërveld

woonwagen

 

Dit is mijn werkplek waar je van harte welkom bent voor een sessie. Ik geef ook online sessies.

prijs

 

Een sessie kost 60 euro per uur. De duur van een sessie bepalen we in overleg. 

praktijknaam

 

Mijn praktijk is vernoemd naar het kruid "Heemst".

Zij staat letterlijk voor "iets helends".

 

facebook

 

Like mijn pagina zodat je me kunt volgen.

438299715_1582417512537081_1176526811929181468_n.jpg
sessies

Er maar één ziekte waarvoor slechts een medicijn bestaat.
De ziekte is dat je verwijderd bent geraakt van je lichaam,
hart, gevoel, intuïtie, ziel en het grotere geheel.
Het medicijn bestaat uit het herstellen van de verbinding met wie je werkelijk bent.

bottom of page