info

sessies

 

De sessies bestaan uit gesprekken waarbij ik me afstem op jou, op wat je vertelt en op wat er nodig is in verband met jouw vraag of probleem. Ik voel verder dan de woorden die je me vertelt. Het grote voordeel is dat wat je bewust of onbewust (voor jezelf) verborgen houdt aan het licht kan komen. Vaak komen deelnemers, na jarenlange coaching of therapie elders, bij deze sessies eindelijk tot de kern.

 

Wat ik waarneem door die afstemming "leg ik altijd in het midden". Jij bepaalt of het juist en waar is voor jou en of je het op dat moment wilt en kunt toelaten. Door mijn waarnemingen "in het midden te leggen", blijft het altijd veilig voor je. Jij kunt gemakkelijk je grenzen bepalen en waarborgen. Bovendien weet ik dat forceren geen zin heeft. Dan onstaan alleen maar meer verkramping en blokkades. Soms moet de tijd er rijp voor zijn om iets onder ogen te kunnen zien, soms moet het anders verwoord worden, soms is er eerst iets anders nodig. Het juiste spoor zoeken we samen.

 

Bij heldervoelendheid denk je misschien ook aan spiritualiteit. Ik geef echter geen "spirituele sessies". Het kan wel een onderwerp zijn in de sessies, maar alleen als dit voor de deelnemer van belang is. 

q.jpg

facebook

 

Like mijn pagina en lees meer van mijn quotes.

prijs

 

Een sessie kost 60 euro per uur. De duur van een sessie bepalen we in overleg. 

praktijk, logo en naam

 

Bij de slak vond ik inspiratie voor de naam van de sessies die ik geef "voelsprieter voor spoorsupport". Ik stem met mijn voelsprieten af op jou en bied jou support bij jouw levensspoor. 

Mijn praktijk is vernoemd naar het kruid "Heemst" voor mensen die behoefte hebben aan liefde en zachtmoedige aandacht, want daar staat de werking van deze plant om bekend.

Ik geef online en telefonische sessies. Ook ben je welkom voor een sessie in de woonwagen met uitzicht op de natuur van beekdalgebied Drentsche Aa of een wandelsessie over de heide van  het Balloërveld.