info

C0ntactinformatie, een link naar de algemene voorwaarden en naar de privacyverklaring vind je onderaan iedere pagina.  

sessies

 

De sessies bestaan uit gesprekken en kunnen naar wens worden aangevuld met oefeningen, meditatie, lichaamsgericht werk en andere helende technieken.

 

Tijdens een sessie stem ik me af op jou, op wat je vertelt en op wat er nodig is in verband met jouw vraag of probleem. Ik voel (ik ben immers heldervoelend) verder dan de woorden die je me vertelt. Het grote voordeel is dat wat je bewust of onbewust (voor jezelf) verborgen houdt aan het licht kan komen. Vaak komen deelnemers, na jarenlange coaching of therapie elders, bij deze sessies eindelijk tot de kern.

 

Wat ik waarneem door die afstemming "leg ik altijd in het midden". Jij bepaalt of het juist en waar is voor jou en of je het op dat moment wilt en kunt toelaten. Door mijn waarnemingen "in het midden te leggen", blijft het altijd veilig voor je. Jij kunt gemakkelijk je grenzen bepalen en waarborgen. Bovendien weet ik dat forceren geen zin heeft. Dan onstaan alleen maar meer verkramping en blokkades. Soms moet de tijd er rijp voor zijn om iets onder ogen te kunnen zien, soms moet het anders verwoord worden, soms is er eerst iets anders nodig. Het juiste spoor zoeken we samen.

 

Bovenstaande gaat over de grenzen voor jou op "mensniveau". Het is belangrijk te vermelden dat je me voor wat ik waarneem op een ander niveau, je kunt dat zien als zielsniveau, altijd toestemming geeft. Als die toestemming er niet is kan ik niets waarnemen. 

Bij heldervoelendheid denk je misschien ook aan spiritualiteit. Ik geef echter geen "spirituele sessies". Het kan wel een onderwerp zijn in de sessies, maar alleen als dit voor de deelnemer van belang is. Soms gebruik ik het chakramodel om iets uit te leggen en ook het verschil tussen ego, ziel en hart bijvoorbeeld. 

q.jpg

facebook

 

Like mijn pagina en lees meer van mijn quotes.

prijs

 

Een sessie kost 60 euro per uur. De duur van een sessie bepalen we in overleg. Vaak is er zo'n 1,5 uur nodig. Ik reken altijd minimaal een uur.

praktijk, logo en naam

 

Bij de slak vond ik inspiratie voor de naam "voelsprieter voor spoorsupport". Toen ik eens goed naar een slak keek viel me op dat ze met haar 4 voelsprieten haar omgeving aftast. Eigenlijk zijn het dus aftastsprieten met 2 ogen op de grootste sprieten en met de kleine kan ze ruiken.

 

Wat ook opvalt aan de slak is dat ze overal waar ze gaat een zichtbaar spoor achterlaat. Elk wezen maakt een eigen levensspoor besefte ik.

 

De deelnemers aan mijn sessies hebben behoefte aan support bij hun levensspoor en ik zet mijn voelsprieten daarvoor in.

 

En ja natuurlijk het huisje van de slak is ook zo kenmerkend; altijd "thuis zijn" waar je ook gaat, oftewel "goed in je vel zitten". Dat vind ik een prachtig beeld.

Mijn praktijk is vernoemd naar het kruid "Heemst" voor mensen die behoefte hebben aan liefde en zachtmoedige aandacht. De praktijk is natuurlijk ingericht met wilgenmatten aan het plafond. Alles om jou op je gemak te stellen. Dit komt de sessies ten goede.