top of page

Winterslaap met warme voeten en lavendel

Van oude dekens kun je zoveel maken. Ik gebruik ze onder andere voor kruikenzakken. Toen ik wellness behandelingen ging geven ben ik ermee begonnen. Ze werden altijd zeer gewaardeerd in de winter; een kruikje bij de voeten en op de buik.

Bij de behandeling van Dr. Hauschka zette ik ook veel warme kompressen met lavendel in. Ik voelde daarbij de klant vaak helemaal in ontspanning zakken. Ik geef al een tijd geen behandelingen meer, maar deze week liet een klant van destijds me nog weten dat ze ze altijd zo heerlijk had gevonden.

De geur van Lavendel werkt ontspannend.


Daardoor ontstond het idee om weer eens een kruikenzak te maken en het nu extraatje mee te geven. Ik heb er een vakje voor een zakje gedroogde lavendelbloemen in gemaakt. De warmte van de kruik laat de geur helemaal vrij komen.


Met deze kruik kun je lekker ontspannen "in winterslaap" gaan.


De kruikenzak, inclusief kruik en lavendelzakje is voor 14,95 euro te koop in de winkel van coöperatie OngeEikt of contactloos af te halen bij De Heemst aan de Brunelstraat 67 in Assen (neem dan even contact met me op).


Groene Groet,

Jitske van der Spoel

Webbedingen, een toefje natuur met een snufje magie, van Het Groene Web


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page