top of page

BomendriehoekDe oogsttuin met spiraal en woonwagen is gelegen bij de Drentsche Aa, het Balloërveld en het Hunebed van Loon. Ze is ook gelegen in een driehoek gevormd door een Eik, een Els en een Kers.

De Els


De energie van Els stimuleert en maakt blij. Ze heeft bruisende vrolijke energie, net als een enthousiast kind. Er wordt verteld dat natuurwezens graag bij een Els wonen.

De Eik


De kwaliteiten van de eik zijn kracht, rust, doorzetten en stevigheid.

De Kers


De Kersenboom is een mooi en geurig symbool van kwetsbaarheid en het leven. De bloemen transformeren na een korte bloeitijd tot heerlijke zoete, zachte, voedzame vruchten. Het leven is kostbaar en van korte duur, dus koester elke dag. Dat is haar boodschap.

De driehoek met de horizontale lijn onderaan is een mannelijk symbool en een zonneteken. Hij staat symbool voor vuur, leven en het hart. Met de punt naar beneden staat de driehoek symbool voor vrouwelijkheid en water.


Binnen de prachtige krachten van deze driehoek, op deze bijzondere plek omringd met symbolen, creëer ik. Wil je mij daar ontmoeten in de woonwagen voor een (wandel)coachsessie, een retraite, het lopen van de spiraal of voor aanschaf van een Webbeding (zie mijn facebookshop), neem dan contact met me op.


Groene groet,

Jitske

creatieveling

voelsprieter

natuurmens

Comments


bottom of page