Heeft 2020 ervoor gezorgd dat je anders tegen (de prioriteiten van) je leven aan bent gaan kijken? Wil je werken aan je eigen (spirituele) ontwikkeling?

Gun jezelf dan een Innerweelde jaar. Je leert jezelf beter kennen en te groeien in bewustzijn.

Jouw leven zal helderder worden, je vindt meer vrede (los van je omstandigheden) en tegelijkertijd meer richting.


Mij heeft 2020 aangezet om vanaf februari te starten met Innerweeldesessies waarin ik de meditaties en het energiewerk ontwikkeld door Bob More ga doorgeven. Ik heb deze zelf ontvangen van Bart ten Berge aan de school voor spirituele psychologie. Het is nu de tijd! Het zijn niet alleen technieken, oefeningen en inzichten die ik doorgeef. Tijdens de Innerweeldesessies begeleid ik je ook bij ook jouw ervaringen en proces. Hiervoor heb ik vele jaren aan mijn eigen ontwikkeling gewerkt, de oefeningen en meditaties gedaan, en ervaring opgedaan als coach. Ik ben er klaar voor. Jij ook?

 

Vanwege de huidige omstandigheden start ik met tweetallen in mijn praktijkruimte. In de toekomst wil ik met grotere groepen gaan werken. Het werken in tweetallen heeft voor jou veel voordelen, dus grijp nu je kans! Meld je aan met iemand waarmee je je vertrouwd voelt of met je partner of vriend(in) bijvoorbeeld. 


Na je aanmelding hebben we eerst een individueel kennismakingsgesprek. Daarna gaan we in overleg data en tijd vaststellen voor de wekelijkse (exclusief schoolvakantieweken) Innerweeldesessies. Als je graag op een avond wilt wees er dan snel bij. 


De wekelijkse meditatie- en energiewerksessies bied ik aan als blok van een half jaar en de prijs is 350 euro per persoon per blok. 
 

bezoek

praktijk de Heemst

Brunelstraat 67 Assen

bel

mail

06-14747155

volg

  • Facebook

© 2020 by Jitske van der Spoel