meditatie.jpg

Wil je werken aan je eigen (spirituele) ontwikkeling? Gun jezelf dan een Innerweelde jaar. Je leert jezelf beter kennen en te groeien in bewustzijn. Jouw leven zal helderder worden, je vindt meer vrede (los van je omstandigheden) en tegelijkertijd meer richting.


Ik geef Innerweeldesessies waarin ik de meditaties en het energiewerk ontwikkeld door Bob More doorgeef. Ik heb deze zelf ontvangen van Bart ten Berge aan de school voor spirituele psychologie. Spirituele psychologie biedt je een heel andere visie op de wereld, op mensen en op geestelijke gezondheid.

 

Het zijn niet alleen technieken, oefeningen en inzichten die ik doorgeef. Tijdens de Innerweeldesessies begeleid ik je ook bij ook jouw ervaringen en proces.

 

Ik vele jaren aan mijn eigen ontwikkeling gewerkt, de oefeningen en meditaties gedaan, en ervaring opgedaan als coach. 

 

Voorlopig zullen de sessies online plaatsvinden.


Na je aanmelding hebben we eerst een individueel kennismakingsgesprek. Daarna gaan we in overleg data en tijd vaststellen voor de wekelijkse (exclusief schoolvakantieweken) Innerweeldesessies. Als je graag op een avond wilt wees er dan snel bij. 


De wekelijkse meditatie- en energiewerksessies bied ik aan als blok van een half jaar en de prijs is 350 euro per persoon per blok.