Web Analytics Made Easy -
StatCounter
sessies | de Heemst

Praktijk de Heemst Brunelstraat 67 Assen info@deheemst.nl  06-14747155

© 2019 by Jitske van der Spoel

SESSIES 

Ik zie de mens als een steeds verder ontwikkelend en innerlijk groeiend wezen. Ieder mens loopt hierbij af en toe tegen een probleem, disbalans, een vraag of (oude) pijn aan. Het leven kan ook ervaringen op ons pad brengen, waar we voor moeten groeien om er mee te kunnen omgaan. Er kan ook een groot verlangen naar "meer" ontstaan. Vaak lost zich het vanzelf op, of met hulp van familie of vrienden. Soms is er meer nodig. Dan kan therapie of coaching veel voor je betekenen. Het is steeds een kans op ontwikkeling. Als je het aangaat groei je verder.

 

​We onderzoeken jouw “innerlijke landschap”, dat uit zeven leefgebieden bestaat, met in het centrum het hart waar alles samenkomt. Je wordt je bewust van wat je voor jezelf verborgen hield, onderdrukte of waar je vast loopt. Je leert jezelf  beter kennen en begrijpen. Nu weten we ook wat je nodig hebt om jezelf te helen en waar jij heel praktisch en concreet jouw leven kunt aanpassen om jezelf verder te helpen. Je hebt jouw antwoorden gevonden op de vragen die je inbracht. Problemen lossen op en nieuwe mogelijkheden ontstaan. Je bent gegroeid. Je staat op een nieuwe manier in het leven.

De sessies bestaan uit gesprekken en kunnen naar wens worden aangevuld met oefeningen, meditatie, lichaamsgericht werk en andere helende technieken.

 

Er zijn in de loop van de jaren al veel sessietrajecten afgerond. Hier kun je verder lezen over onderwerpen die mensen inbrachten. 

Tijdens een proefsessie kunnen jij en ik ontdekken of je in mijn praktijk op je plek bent. Aan een proefsessie zijn geen kosten verbonden. Voor vervolgsessie betaal je een hartsprijs.